11 آگوست

معرفی خواص خارق العاده برگ به و طرز تهیه دمنوش های آن برگ به

بسیاری از افراد نمی‌دانند که برگ به هم خواص دارویی دارد و برای درمان بیماری‌ها از آن استفاده می‌شود. کاهش اضطراب و استرس، نرم شدن مخاط ریه و سینه، ضدعفونی کردن انواع زخم‌ها از خواص برگ به است.

این دمنوش طبیعتی گرم و معتدل و مصرف آن نشاط آور است.

خاصیت ضدعفونی کنندگی

برگ به یک ضدعفونی کننده کاملا قوی است. برای زخم‌های سطحی می‌توان برگ به را با مقداری آب جوشاند و وقتی که نرم شد از آن به عنوان ضماد برای زخم‌ها استفاده کرد. همچنین جوشانده نیز برای شستشوی زخم‌ها به کار می‌رود.

رفع مشکلات ریوی

همان طور که گفتیم از میوه و تخم به برای درمان مشکلات ریوی استفاده می‌شود. این امر از خواص برگ به هم است. جوشانده برگ این میوه برای تسکین درد‌ها و ناراحتی‌های قفسه سینه، نرم کردن مخاط ریه، سرفه، گرفتگی سینه، گلو و صدا بسیار موثر است.

همچنین می‌توان برای درمان ناراحتی‌های ریوی برگ به را جوشاند و آن را به صورت ضماد بر روی سینه قرار داد و بعد با پارچه‌ای آن را پوشاند. این امر نیز کمک شایانی به رفع انواع مشکلات ریوی می‌کند.

رفع گرفتگی در عروق قلب

ترکیبات موجود در برگ به سیستم قلب و عروق را تقویت می‌کنند. یکی از خواص برگ به تقویت قلب و عروق است. جوشانده برگ به موجب رفع گرفتگی‌های رگ‌ها و عروق قلب می‌شود. اگر روزانه به مدت ۲۰ روز یک لیوان از چای برگ به را مصرف کنید، مشکل گرفتگی کرونر قلب رفع شده و دیگر نیازی به جراحی یا بالن ندارید.

گفتنی است مصرف جوشانده برگ به منجر به کاهش فشارخون و کلسترول خون شده و از به وجود آمدن لخته‌های خونی نیز پیشگیری می‌کند.

کاهش تورم چشم‌ها

بهبود تورم چشم از خواص برگ به است. برای این امر هم می‌توان جوشانده را مصرف کرد و هم می‌توان از برگ‌های نرم شده در جوشانده به عنوان ضماد برای کاهش ورم چشم‌ها استفاده کرد.

تقویت موی سر

تقویت کردن مو‌های سر یکی دیگر از خواص برگ به و خواص گل سرخ است. جوشانده برگ به را تهیه کنید، سپس مو‌های سر را به آن آغشته کرده و با کلاه پلاستیکی بپوشانید.

بعد از گذشت ۱ ساعت مو‌ها را آبکشی کنید. این جوشانده به تیره شدن مو‌ها نیز کمک می‌کند.

طرز تهیه دمنوش برگ به

برای تهیه دمنوش برگ به (چای درخت به، چای به) کافیست ۱۰ تا ۱۵ عدد برگ را ۲۰ دقیقه بخیسانید و بشویید. سپس آن را در یک لیتر آب در قوری ترجیحا ظرف مسی حرارت دهید.

وقتی جوش آمد زیرش را کم کنید.

نباید دیگر بجوشد. فقط گاهی برگ‌ها را بر هم بزنید وقتی که یک سوم اب بخار شد چای آماده است.

شما می‌توانید از هل یا چوب دارچین برای معطر کردن و از عسل یا نبات برای شیرین کردن ان استفاده کنید.

دیدگاه بگذارید