18 ژوئن

تا پیش از این همیشه تصور می کردیم که زعفران را باید با آب جوش و داغ دم کنیم تا بیشترین رنگ دهی را داشته باشد اما طلای سرخ ایران روش دم کردن دیگری نیز دارد آن هم را روشی کاملا متفاوت یعنی با یخ که بهترین روش آن با یخ است هم خوشتر و هم خوشبو تر است.

دستورالعمل دم کردن زعفران با یخ
ابتدا زعفران را خوب کوبیده و پودر کنید


حالا به جای استفاده از آب داغ به چند قالب یخ نیاز دارید، تکه های کوچک یخ را در ظرفی که پودر زعفران را ریخته اید (ظرف باید شیشه ای باشد) بریزید.

ریختن چند قالب یخ در زعفران
در این مرحله دیگر کار شما تمام است حالا اجازه دهید یخ ها در دمای محیط ذوب شوند؛ درست همان روندی که باعث رنگ دهی بهتر و کامل زعفران می شود.

جالب است بدانید که تجربه افرادی که از این روش برای دم کردن زعفران استفاده کرده اند ثابت کرده است که روش دم کردن زعفران با یخ موجب هم خوشبو تر و هم خوشرنگ تر شدن دم کرده زعفران دم شده با یخ نسبت به روش سنتی آب جوش است.

زعفرانی خوش رنگ با یخ
علاوه بر این می توانید این محلول را دریک ظرف دربسته مناسب و بهداشتی در فریزر نگهداری کنید و اطمینان داشته باشید که رنگ آن تغییر نخواهد کرد.

دیدگاه بگذارید